Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Dan Cinta Itu Menemukan Kita

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 3 June 2012

Heaven Nya Cuti Bersama Suami

Assalamualaikum...

     hai..lama tak update...skang mode bercuti so kena hibernate..hahaha..sonoknya cuti bersama suami...walaupun hanya 2 minggu...it's just so heaven...kandungan pun dah masuk 31 minggu...hmm...semalam timbang berat kat east coast mall...nak tau tak BMI dah 26. overweight...tahniah....nak jalan pun tak larat...dukung Ali jap pun dah mengah...so lepas bersalin tak taulah leh kurus balik ke x...orang kata payah gak nak kurus balik dah gemok sgt masa mengandung...
    semalam petang gi jalan2 kt pantai batu hitam dengan Ali dan suami..bahagianya tgk anak dgn papanya bermain bersama...satu pandangan yg jarang2 sekali aku dpt tgk...Ali takut air laut...dia tak nak pijak pun air laut...semalam punyalah penat bermain kat east coast dan pantai...oleh sebab puas main maka Ali tak wat perangai pun semalam....anak yg baik...ok lah ek...bye...

3 comments:

Keyphochee said...

bestnyer dapat cuti 2 minggu....heeheeh..happy holiday..

Ginkgo kewl said...

assalamualaikum yong..
lame aku tak bc blog hang.. blog aku pn terbengkalai..

ali nak dpt adik? tahniah.. takpe gemok tuk anak.. i'allah... kurus la tu nnt.. jg baby and Ali... :)

akmar said...

Yong. .Nk hp no. .Miss you. .
~siti haidatul akmar~