Perkahwinan Kami

Daisypath Anniversary tickers

Dan Cinta Itu Menemukan Kita

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 February 2013

cuti 1 tahun tanpa gaji

assalam7ualaikum7.9.9.9
 
sape yang terer bac3a entry kali ni m7m7g hebat giler tahap super junior m7c3m7 lagu m7r sim7ple.9.9.9.9laptop aku m7engalam7i  m7asalah keypad sebab ali c3urah air air m7asak kat laptop ni.9.9.9
sem7ua pun jadi giler.9.9skang aku tengah c3uti z1 tahun tanpa gaji sebab ada m7asalah sikit.9so skang stay in kuantan with m7y husband.9.9right now i treasure the m7om7ent being a fully housewife and a m7other to both of m7y son.9.9
i'm7 so happy walaupun m7engalam7i kekangan duit tapi otak tak pening c3um7e pening m7enjaga tiga superhero dalam7 rum7ah.9 papa n anakx2 sam7a je perangai.9like father like son.9
jiranx2 kat sini ade yg m7inta aku tuisyen anak depa tapi sorry.9.9.9anakx2 aku akan ganggu sesi pertuisyenan itu.9.9.9aku tau sgt dah.9.9nanti lain plak jadinyer.9.9nak gi ajar tuisyen kat pusatx2 tuisyen pun tak kot.9.9.9dah lam7a aku tak driv4e.9.9.9sejak bersalin sam7pailah skang.9.9.9ntahx2 dah kekok.9.9.9aku selalu je kom7en pasal c3ara husband aku driv4e.9.9padahal aku driv4e lagi ntah apex2.9.9
ok.lah.9.9.9nanti sam7bung lagi.9.9.9sekali lagi sape terer bac3a entry ni m7m7g hebat tahap flashm7an.9.9.9bye.9.9.9.9

1 comment:

Deja Mohd said...

salam rindu dari kejauhan. akak mnta maaf kalau mengganggu yong n keluarga. akhirnya Allah temukan jua walau di mana kita berada, walau bagaimana cara sekalipun. ampun maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki sekiranya akak ada membuat kesalahan dan kesilapan pada yong. rindu nak dengar kabar yong, suara yong....
salam......